DWDD - Vrijdag 28 november

Gasten in de media-uitzending van vrijdag 28 november zijn: Beau Erven Dorens, Gita Wiegel en Arjen Lubach. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts, muziek is er van huisband Typhoon.

Media-uitzending: Gita Wiegel - 28-11-2014

Gita Wiegel ontroerde mening Nederlander met haar speech tijdens de herdenking van de slachtoffers van de MH17. De pas dertien jarige Gita verloor haar moeder tijdens deze vliegtuigramp. In de aangrijpende toespraak zei ze onder andere: 

Mijn moeder was een prachtpersoon vind ik zelf, ze was lief, gezellig, zorgzaam. 
Mijn moeder was niet alleen als een moeder voor me, ze was als mijn beste vriendin, mijn maatje, mijn huisgenote, maar vooral mijn voorbeeld. 
Om het kort samen te vatten, ze was eigenlijk mijn alles.

Vanavond zit ze aan tafel. 

 

Media-uitzending: Beau Erven Dorens - 28-11-2014

Zeg je SBS dan zeg je Beau. Afgelopen maand presenteerde hij dan ook maar liefst drie verschillende programma's. Een drukke maand dus! We blikken samen met hem terug op De Vliegende Hollanders, The Winner Takes It All én 't is hier fantasties. 

 

Media-uitzending: Arjen Lubach - 28-11-2014

Een satirische nieuwsshow naar Amerikaans voorbeeld op de Nederlandse tv. Het is al vaak geprobeerd en net zo vaak mislukt. Maar nu is er 'Zondag met Lubach', met natuurlijk Arjen Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door de gastheer. Na de derde aflevering klonken er lovende woorden voor zijn scherpe teksten en timing. Wordt Lubach de David Letterman van de Lage Landen? 

'Zondag met Lubach' is wekelijks te zien bij de VPRO, om 21.20 uur op NPO 3.

 

Media-uitzending: Typhoon - 28-11-2014

Voor de derde keer dit seizoen verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting bij deze media-uitzending. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel.

 

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts - 28-11-2014