DWDD - Dinsdag 2 september

In de uitzending van dinsdag 2 september o.a.: Jett Rebel en Kees Jansma. Muziek is er van Judy Blank, tafelheer is Filemon Wesselink.

Jett Rebel – 2-9-2014

De jonge muzikant Jett Rebel (23) heeft een jaar vol hoogtepunten: hij kreeg een Edison, een 3FM Serious Talent Award én hij stond op Pinkpop en Lowlands. Jett Rebel, die vorig seizoen bij DWDD met een waanzinnige versie van Purple Rain te zien was, komt bij ons praten over het afgelopen festivalseizoen en de documentaire die over hem is gemaakt. Uiteraard komt hij niet alleen om te praten, Jett Rebel moet natuurlijk optreden!

 

Tien jaar Oranje: Kees Jansma – 2-9-2014

Tien jaar lang was Kees Jansma perschef van het Nederlands voetbalelftal. Donderdag speelt Oranje een oefeninterland tegen Italië en is Kees Jansma er niet meer bij. Na het WK, afgelopen zomer in Brazilië, nam hij afscheid met een bronzen medaille. Sinds een aantal weken heeft hij een eigen talkshow op FOX Sports. Vanavond te gast: Kees Jansma.

 

Muziek: Judy Blank - 2-9-2014

Singer-songwriter Judy Blank was te zien als kandidaat in het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland’. Met dit programma stond ze in uitverkochte zalen als Paradiso, Oosterpoort en Tivoli. Ook speelde ze in de voorprogramma’s van Maria Mena, James Arthur, Nielson en Seasick Steve. In de zomer van 2014 verscheen haar debuutalbum ‘When The Storm Hits’. Vanavond is Judy bij ons te horen!

 

Volg haar op twitter

Beluister hier haar album:

 

Tafelheer: Filemon Wesselink - 2-9-2014

Filemon Wesselink schuift aan als tafelheer!