Elke werkdag om 19:00 op NPO 1 /></h3>
  <span class=

Donderdag 29 september 2016

 • '57 staatsgevaarlijke individuen in Molenbeek'

  In de Brusselse deelgemeente Molenbeek zijn 57 mogelijk staatsgevaarlijke individuen geïdentificeerd. Dit zei de minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon vanmorgen op de Belgische radiozender Bruzz. Deze potentiele gevaarlijke Molenbekers kwamen in beeld na het eerste half jaar van het Kanaalplan dat na de aanslagen in Parijs en Brussel  is opgezet om radicalisering en terrorisme in de Brusselse gemeente te signaleren en tegen te gaan.

  We praten vanavond met Peter Vandermeersch en NOS-verslaggever Mustafa Marghadi. Hij verbleef drie weken voor de NOS in de Brusselse wijk.

  Mustafa Marghadi

  Mustafa Marghadi

  Bio foto Peter Vandermeersch

  Peter Vandermeersch

 • Tentoonstelling ‘90 jaar Marilyn’

  Aankomend weekend opent in De Nieuwe Kerk in Amsterdam de tentoonstelling ‘90 jaar Marilyn’, over het bewogen leven van Marilyn Monroe. Dit jaar zou de iconische filmster 90 jaar zijn geworden. De biografische tentoonstelling geeft met persoonlijke bezitting als kledingstukken en accessoires, foto’s en filmfragmenten een bijzonder beeld van deze vrouw en de tijd waarin zij leefde. Aan tafel, bewonderaar van Marilyn, Connie Palmen.

  Bio foto Connie Palmen van wiki door Vera de Kok

  Connie Palmen

 • Ilse DeLange

  Vanavond is Ilse DeLange bij De Wereld Draait Door te gast!

  Bio foto Ilse deLange wikipedia

  Ilse DeLange

 • Muziek: Pink Oculus

  Esperanza Denswil, oftewel Pink Oculus, brengt aanstaande zaterdag haar nieuwe EP 'Delicious' uit. Hierop laat ze haar diverse sound horen: van de verleidelijke, bass heavy single ‘Delicious’ tot haar zachtere kant op ‘Birds’. Vanavond treedt ze op bij ons in de studio!

  Bio foto Pink Oculus van haar facebook

  Pink Oculus

 • Tafeldame: Hanneke Groenteman

  Hanneke is de side-kick van Matthijs!

  Hanneke Groenteman screenshot dwdd

  Hanneke Groenteman

 • Volg ons of word lid van de nieuwsbrief

  Elke dag weten wie de gasten zijn? Volg ons dan op Facebook en Twitter of word lid van de nieuwsbrief.

  En heb je een tip voor de TV Draait Door? Tip ons nu via WhatsApp, 06 - 4064 5692, de site of mail naar detvdraaitdoor@vara.nl. 

Nieuws