Elke werkdag om 19:00 op NPO 1 /></h3>
  <span class=

Dinsdag 6 december 2016

 • Boek 'Nostalgie' - Mart Smeets

  Mart Smeets sloot zijn 44-jarige carrière als sportverslaggever vorig jaar in Rio af, het einde van een tijdperk. En natuurlijk kon een uitgebreide terugblik niet uitblijven. Het boek ‘Nostalgie’ is Smeets’ persoonlijke verslag van de meest memorabele sportmomenten van the grand old man van de Nederlandse sportjournalistiek. Aan tafel een kleine voorbespreking.

  Bio foto Mart Smeets

  Mart Smeets

 • Grammy's: Adele vs Beyoncé

  Bij de 59e editie van de Grammy Awards nemen Adele en Beyoncé het dit jaar in meerdere categorieën tegen elkaar op. Zo zijn de twee sterren beiden genomineerd voor ‘Album Of The Year’, ‘Record Of The Year’ en 'Best Pop Solo Performance'. Maar wie is het nu het beste? Aan tafel: Eva Cleven en Fernando Halman.

  Eva Cleven

  Eva Cleven

  Fernando Halman

  Fernando Halman

 • Waarom eten we dit niet? - 6-12-2016

  Voor de tweede keer schuiven culinair journalist Joël Broekaert en chefkok in het Rijksmuseum Joris Bijdendijk aan. Zij vragen zich af waarom er in ons land een hoop voedsel wordt gezien als waardeloos restproduct, terwijl je er ook heerlijke gerechten mee kan maken. Aan tafel!

  Joris Bijdendijk

  Joris Bijdendijk

  Joël Broekaert

  Joël Broekaert

 • Tafeldame: Halina Reijn

  Halina is de sidekick van Matthijs.

  Halina Reijn foto van Wiki

  Halina Reijn

 • Muziek: Ali B en Glen Faria

  Ali B heeft na 10 jaar weer een nieuw album uitgebracht. Het album heet ‘Een Klein Beetje Geluk’. De plaat bevat bijdrages van onder andere Josylvio, Glen Faria, Jandro, Idaly en Boef. Vanavond treedt Ali B op samen met Glen Faria!

  Fit

  Ali B

  Ali B

 • En verder...

  Op vrijdagavond 9 december geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor DWDD University. De Gashouder op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein wordt opnieuw omgetoverd tot een gigantisch biologielokaal. Freek onderwijst de 1100 aanwezigen en de kijkers thuis over de Evolutie. Meer info hier.


  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/data/images/4216203901.jpg

  Elke dag weten wie de gasten zijn? Volg ons dan op Facebook en Twitter of word lid van de nieuwsbrief.

  En heb je een tip voor de TV Draait Door? Tip ons nu via WhatsApp, 06 - 4064 5692, de site of mail naar detvdraaitdoor@vara.nl.