De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Computerspel Starcraft - 18-10-2012

18-10-2012

Wedstrijden worden wereldwijd door een miljoenenpubliek gevolgd en topspelers zijn in bepaalde landen (bijvoorbeeld Zuid-Korea) heuse beroemdheden: het computerspel Starcraft is een internationaal fenomeen. Het spel speelt zich af in een fictieve toekomst, waarbij menselijke ruimtekolonisten, de zogenaamde Terrans, de strijd aanbinden met de insectachtige Zerg en de nobele en religieuze Protoss.

Ook in Nederland wint de game aan populariteit: het aantal spelers groeit en er worden heuse toernooien en competities georganiseerd. DWDD duikt in de wereld van Terrans, Protoss en Zerg met Alexander Klpping (nieuwe media-deskundige), Frank van Caspel (organisator van de Dutch StarCraft League) en Niels Hoogendoorn (Starcraftliefhebber en -expert).

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.