De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 18-2-2013

18-02-2013
- Zondag werd baketballegende Michael Jordan 50! Ook werd gisteren de NBA All-Star Game gespeeld, de jaarlijkse Oost vs. West-wedstrijd tussen de beste basketballers van de V.S., uitgekozen door het publiek. Aan tafel: Mart Smeets.

- Op 18 februari 2013 zendt de NCRV de documentaire Een Dansend Hart uit. Deze film gaat over het fenomeen Niek Zervaas. Niek is 23 jaar, zwaar lichamelijk gehandicapt en beroemd. Aan tafel: Patty en Reinier Zervaas, de ouders van Niek.

- De Publieke Omroep wil meer vrouwen in beeldbepalende nieuws- en praatprogramma's zoals Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door, Nieuwsuur en het NOS Journaal. Vanavond is Shula Rijxman bij ons te gast n ze neemt maarliefst vier vrouwen mee, die maar weinig op tv komen, maar dat volgens haar absoluut wel zouden moeten!

Muziek is er van Trixie Whitley, tafelheer is Jan Mulder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.