De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 DWLD hele uitzending - 6-2-2013

06-02-2013
- In Amerika is het grootste priemgetal ter wereld is ontdekt. Aan tafel over dit onderwerp: Hendrik Lenstra, hoogleraar wiskunde en Bas Jansen, wiskundige.

- Vanaf 22 februari start er weer een nieuw seizoen van College Tour. De eerste gast in dit programma is Hollywood-ster en Golden Globe-winnaar Richard Gere. In DWDD maakt Twan Huys andere gasten bekend.

- De LULverhalen: een 'cabareteske tegenhanger van alle Gesluierde- Hormoon- Vagina- en Overgangs-monologen'. Verschillende grote namen uit de Nederlandse cabaret-, radio-, televisie-, entertainment- en politiek-scne zetten een bijzondere LULverhalenvoorstelling neer. Aan tafel: Howard Komproe, Ramon Beuk en Marc de Hond.

Muziek is er van niemand minder dan de Amerikaans rapper Kendrick Lamar, tafelheer is Ali B.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.