De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

iPad / HTML5 hele uitzending - 21-5-2013

21-05-2013
- Nederland had het de afgelopen weken over niets anders: de verdwijning van de broertjes Ruben en Julian. Een particulier gezinsdrama groeide uit tot een collectief gevoel van angst, hoop en verdriet. Wat maakt dit specifieke geval tot een drama van nationale proportie? Aan tafel columnist Roos Schlikker en filosofe Dsanne van Brederode.

- Het is het laatste en achtste college van Bart van Loo van dit seizoen. Geen thema dit keer, maar gewoon de top 5 beste chansons ooit. Met als afsluiter een optreden van Eddy et les Vedettes met het nummer Une belle histoire van Michel Fugain.

- Aanstaande zondag start een nieuwe serie van Andere Tijden Sport.De eerste aflevering gaat over de Champions League-finale van 1996, Juventus-Ajax. In de jaren na die finale is er een zweem ontstaan van dopinggebruik door de Juventus-spelers. De makers van Andere Tijden Sport gingen op onderzoek. Aan tafel : Tom Egbers, Thomas Blom en Ronald de Boer.

Tafelheer is Jan Mulder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.