De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'Before They Pass Away': Jimmy Nelson - 2-10-2013

02-10-2013
35 stammen van over de hele wereld, hun cultuur nog onaangetast door de moderne wereld. Het boek Before They Pass Away portretteert op indrukwekkende wijze in meer dan 300 fotos  traditionele stammen met namen als de Rabari, de Mursi en de Himba. De man achter het werk? Jimmy Nelson. Hij reisde tweenhalf jaar de wereld over, door 44 landen, met als doel deze culturen vast te leggen voordat ze verdwenen zijn. Het resultaat is verbluffend en je kunt uren zoet zijn met het bekijken van de fotos, maar ze komen pas echt tot leven met de verhalen die er achter zitten. Jimmy Nelson zit vanavond bij ons aan tafel om die verhalen te vertellen.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.