De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 3-12-2013

03-12-2013
- Onder leiding van bioloog Freek Vonk ontrafelde een internationaal onderzoeksteam het DNA van de koningscobra. Of dat interessant is? Ja vast en zeker wel! Vanavond komt Freek uitleggen waarom.

- Thomas Blom en Misha Wessel maakten voor Andere Tijden een portret over Ruud Lubbers. Hiermee hopen ze de aanzet te geven tot een nieuwe Nederlandse traditie die in landen als Engeland en de V.S. reeds diepgeworteld is: uitgebreide, diepgravende documentaires over prominente politieke figuren. Vanavond vertellen ze er alles over.

- Elk jaar doet de BBC een voorspelling: welke vijftien muzikale acts breken het aanstaande jaar door? Wij vragen vandaag hetzelfde aan vier 3FM DJs: Paul Rabbering, Timur Perlin, Annemieke Schollaardt en Roosmarijn Reijmer.

Muziek is er van het herenigde Daryll-Ann, tafelheer is Prem Radhakishun.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.