De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Nederlandse Opera en Het Nationale Ballet: Leader DWDD - 6-2-2014

06-02-2014
De Nederlandse Opera en Het Nationale Ballet fuseren op 17 februari onder de nieuwe naam: Nationale Opera & Ballet. Vanavond in DWDD een bijzondere aftrap van dit nieuwe topinstituut voor opera en ballet. Speciaal voor ons maakte componist Bob Zimmerman een vocaal arrangement van de leader, dat live wordt uitgevoerd door het Koor van De Nederlandse Opera. Ted Brandsen, artistiek directeur van Het Nationale Ballet, creerde hierop een choreografie voor zes dansers van het ballet. Tijdens dit optreden wordt ook het nieuwe logo van Nationale Opera & Ballet voor het eerst aan het publiek getoond.

Nationale Opera & Ballet komt voort uit een fusie van De Nederlandse Opera, Het Nationale Ballet en Het Muziektheater Amsterdam.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.