De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 25-3-2014

25-03-2014
- Ondanks de gigantische successen in Sochi, wil de Internationale Schaatsunie de schaatssport drastisch veranderen. Het moet allemaal flitsender, spannender en korter. Dit betekent dus waarschijnlijk ook minder lange afstanden. Aan tafel: Erben Wennemars en Jillert Anema.

- Maurice de Hond is mede-initiatiefnemer van 'Onderwijs voor Nieuwe Tijden', oftewel: De I-Pad School.
Hierbij staat leren via tablets centraal en is dan ook een groot succes gebleken. Er zijn zelfs gesprekken gaande om dit onderwijs in meer landen te uit te rollen. Maurice de Hond schuift aan, samen met Monique van Zandwijk (directrice Digitalis) en leerling Wail Ennassiri.

- Maart is alweer bijna voorbij, hoogste tijd dus voor 'Het Boek van de Maand: Maart' met Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra.

Muziek is er van traumahelikopter en tafelheer is Filemon Wesselink.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.