De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Band Aid 30 - 17-11-2014

17-11-2014
Het is 1984 en Ethiopi wordt geteisterd door een hongersnood. Muzikant Bob Geldof besluit om actie te ondernemen: hij vraagt de beroemdste muzikanten uit die tijd om mee te werken aan Band Aid. Hun single Do They Know it's Christmas? wordt een mega-succes en een kerst-evergreen.
Het nummer werd in 1989 voor de tweede keer van stal gehaald om nogmaals een hongersnood in Ethiopi te bestrijden, in 2004, als het lied de 20e verjaardag viert, heeft Soedan heel hard hulp nodig. Nu teistert ebola een deel van West- Afrika, deze keer vond Geldof onder meer Bono (U2), One Direction, Chris Martin (Coldplay), Ed Sheeran en Ellie Goulding bereid om mee te zingen voor Band Aid 30.
DWDD kan natuurlijk niet achterblijven, wij organiseren vanavond onze eigen, Nederlandse variant. Met op zang: Jan Dulles, Ed Struijlaart, Tangerine, Anneke van Giesbergen, Kris Berry,  Ntjam Rosie en het Zo! Gospel Choir!

Band: J.B Meijers, Cyril Directie, Bram Hakkens, Dennis van Leeuwen en Xander Vrienten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.