De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 26-11-2014

26-11-2014
- Welk 'lelijk' Nederlands woord zou moeten verdwijnen? We horen het van de vijf professoren: Andrea Maier, Paul van Geest, Richard Goossens, Barbara Baarsma en Bas Bloem.

- Elke maand verzamelt Jan Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

- Een prestigieuze Emmy Award voor Bianca Krijgsman voor haar rol in de tv-film De Nieuwe Wereld. Vanavond zit ze aan tafel, het gaat uiteraard over haar onverwachte speech n ze wordt toegesproken door haar beste vriendin en collega Plien van Bennekom, oud-klasgenoot Ellen ten Damme, regisseur Patrick Stoof en haar man Diederik van Vleuten

Muziek is er van Boo Boo Davis, Nico Dijkshoorn komt dichten en tafelheer is Paul de Leeuw.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.