De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 7-5-2015

07-05-2015
 - Vandaag gaan de Britten naar de stembus. Het is een nek aan nek race tussen premierskandidaten David Cameron van de Conservatieve Partij en Ed Milliband van Labour. Aan tafel Sywert van Lienden en Felix Rottenberg.

- Ook deze zomer weer Andere Tijden Sport gepresenteerd door Tom Egbers! Aan bod komt o.a. de Nederlandse variant op de Rumble in the Jungle: Rudi Koopmans vs Alex Blanchard in 1982. Beide boksers aan tafel, uiteraard met Tom Egbers.

- Vandaag precies 50 jaar geleden droomde Keith Richards de riff van 'Satisfaction'. Voor ons dus een goed moment om met een aantal gitaarhelden te discussiren over de beste riff aller tijden. Aan tafel: Adje Vandenberg, Ruben Block, Danny Vera en Dany Lademacher.

Muziek: WOOT
Tafelheer: Erik Dijkstra

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.