De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Gouden Kalveren nominaties

01-09-2015
In de uitzending van De Wereld Draait Door worden de eerste nominaties voor de Gouden Kalveren bekendgemaakt. Het Gouden Kalf geldt als de belangrijkste prijs in de Nederlandse filmwereld.

Beste film: Bloed, zweet & tranen, Gluckauf, Prins, Schneider vs. Bax en de Surprise.
Beste actrice: Kim van Kooten voor haar rol in Onder Het Hart, Maria Kraakman voor haar rol in Schneider Vs. Bax, Georgina Verbaan voor haar rol in De Surprise, Elise van 't Laar voor Tussen 10 En 12 en Wende Snijders voor Zurich.
Beste Acteur: Martijn Fischer voor zijn rol in Bloed, Zweet & Tranen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen voor zijn rol in Boy 7, Bart Slegers voor Gluckauf, Vincent van der Valk voor Gluckauf en Frank Lammers voor zijn rol in Michiel De Ruyter.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.