De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Padoem Pats - Oneliners over Zijlstra en Rutte.

12-10-2015

Volgens Halbe Zijlstra komen vluchtelingen hier enkel voor 'plastische chirurgie, ooglidcorrecties, borstvergrotingen en complete tandrenovaties. Een uitspraak, zo idioot dat je er eigenlijk alleen maar om kan lachen. Dus dat doen we dan maar, met oneliners door de comedians van het tv-programma Padoem Pats!
Het politieke circus onder een humoristisch vergrootglas. Ronde 1 gaat over de uitspraken van Zijlstra, ronde 2 over premier Rutte, deze week precies 5 jaar Minister-President. Kom er maar in Howard Komproe, Ren van Meurs, Pieter Jouke, Rob Scheepers en Riza Tisserand. En de 'padoem pats' op het drumstel komt van Cyril Directie.


Howard Komproe
Rob Scheepers
Riza Tisserand
Ren van Meurs
Pieter Jouke
Cyril Directie

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.