De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De terugkeer van Phil Collins.

09-11-2015
De jaren 80. Schoudervullingen, getoupeerd haar en... Phil Collins. Als drummer en leadzanger van Genesis, later solo, scoorde hij een eindeloze reeks hits: In the air tonight, Easy lover, Sussudio, One more night, Two Hearts

Maar dat niet iedereen zijn sound weet te waarderen werd deze week pijnlijk duidelijk. Collins kondigde eind oktober vol blijdschap aan een comeback te gaan maken na vier jaar radiostilte. "Ik ben officieel niet langer met pensioen." Reden voor de Brit Brian Pee om een petitie te starten en de Verenigde Naties te vragen om Collins te stoppen. Met een grote dosis Britse humor uiteraard: "Er is al genoeg lijden in de wereld. Phil Collins moet worden gestopt." Is zijn muziek echt zo verschrikkelijk? Of begrijpen wij het geniale niet? We vroegen het aan de beste drummer van Nederland: Cyril Directie, die Halina en Alex laat zien hoe het moet..

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.