De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 20-1-2016

20-01-2016
- De comapatint die te zien was in de collegeserie over Het Brein met Erik Scherder, kan weer lopen. Zij is, met onder andere met dagelijkse elektrostimulatie van de hand, het afgelopen jaar intensief behandeld. Professor Erik Scherder zit vanavond bij ons aan tafel.

- Volgende week is de premire van de film 'Problemski Hotel'. Dimitri Verhulst, auteur van het gelijknamige boek, schreef over zijn tijd in een asielzoekerscentrum. Vanavond zit hij aan tafel.

- De Man en het Hout: het boek geschreven door de Noorse Lars Mytting bleek een gigantische bestseller. D handleiding voor alles wat te maken heeft met het kappen, hakken en in de fik steken van alle soorten hout. Aan tafel houthakkers Gertjan Verbeek, Erben Wennemars en Alexander Pechtold.

Verder is er muziek van Eefje de Visser, laat huisdichter Nico Dijkshoorn van zich horen en is tafeldame Sylvana Simons aanwezig.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.