De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Serie 'De Arabische Storm'

18-01-2016
De Arabische Lente. Wat begon als een veelbelovende beweging richting openheid, vrijheid en democratie eindigde in een uitzichtloze en gewelddadige strijd tussen al dan niet extremistische groepen. Met als gevolg de miljoenen vluchtelingen die naar Europa trekken.

Journalist Sinan Can ging op zoek naar het antwoord op de vraag hoe het zo uit de hand heeft kunnen lopen. Samen met regisseur/eindredacteur Thomas Blom maakte hij een rondreis door de conflictgebieden: Syri, Libi, Libanon, Egypte, Tunesi en Irak. Van interviews aan de frontlinies tot een gesprek met de Bush-schoenengooier, in de 3-delige serie De Arabische Storm leren we hoe de Arabische Lente een ijskoude winter werd.

Het eerste deel wordt uitgezonden op woensdag 27 januari, 20.30 op NPO2.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.