De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-2-2016

16-02-2016

- Gisteren werd de documentaire 'Levenseindekliniek' uitgezonden, vorige week dinsdag in DWDD besproken. Arts Remco Verwer en Steven Pleiter, directeur van de Levenseindekliniek gaan in discussie met Victor Lamme, hoogleraar Cognitieve Neurowetenschap, die vandaag in de Volkskrant stelt dat 'dat de Nederlandse euthanasiepraktijk zich op een hellend vlak bevindt'.

- Voor het eerst worden alle 14 versies van Breitners 'Meisjes in kimono' bij elkaar getoond in het Rijksmuseum. Aan tafel directeur Collecties van het Rijksmuseum Taco Dibbits.

- Een nieuw seizoen 'Koken met van Boven'. Met presentatrice Yvette van Boven bespreken we d trend op kookgebied: fermenteren.

Muziek is er van El Pino and the Volunteers, tafelheer is Paul de Leeuw.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.