De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Aankondiging concert Douwe Bob

04-03-2016
Op 28 april geeft Douwe Bob, een paar dagen voor zijn vertrek naar Stockholm, een exclusief uitzwaaiconcert in De Wereld Draait Door. Hij is die avond te gast in DWDD om vooruit te blikken op het Eurovisiesongfestival. De DWDD studio wordt na het gesprek live in de uitzending verruild voor het Westergastheater, pal naast de studio, waar hij vervolgens een mini concert geeft. Slow Down, waarmee hij Nederland vertegenwoordigt op het Songfestival, is te zien in DWDD. De rest van het optreden is te volgen via een live-stream op www.dwdd.nl/douwebob.

Vandaag liet Douwe Bob tijdens zijn persconferentie voor het eerst zijn nummer Slow Down horen, waarmee hij op 10 mei in de halve finale van het Songfestival staat. De komende maanden bereidt Douwe Bob zich in alle rust voor. Vlak voor vertrek speelt hij zijn nummer live op televisie tijdens het uitzwaaiconcert in De Wereld Draait Door op 28 april.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.