De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-8-2016

24-08-2016
- Hij won tweemaal goud tijdens de Olympische Spelen van 1996 en 2000. Deze zomer analyseerde hij de olympische hockeywedstrijden bij de NOS. Aan tafel: voormalig tophockeyer Jacques Brinkman.

- Na zijn omvangrijke werken over Europa en de Verenigde Staten, had Geert Mak ditmaal zin om een boek over Amsterdam te schrijven: De levens van Jan Six. Vanavond vertelt hij hierover bij ons in de studio.

- 'Jungle' is de onbetwiste zomerhit van 2016 en Broederliefde de onbetwiste zomergroep. Dus hoe kunnen we beter vieren dat het nu dan toch eindelijk cht even zomer is, dan met een optreden van Broederliefde? In de zon. Je leest het goed: bij wijze van hoge uitzondering verruilde DWDD vanavond even de studio voor het park.

- Muziek is van Yellow Grass, dichter is Nico Dijkshoorn en tafelheer van vanavond is zcan Akyol.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.