De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door

08-09-2016
Precies één jaar geleden overleed Joost Zwagerman. We blikken met Peter Buwalda terug op hun vriendschap en hun gedeelde liefde voor muziek. Een van de favoriete nummers zal worden gespeeld door Indian Askin. * Volgens de gezaghebbende bijbel 'TV-The Book' is The Simpsons het allerbeste programma ooit gemaakt. Rob Wijnberg legt uit waarom deze serie zo briljant is. * De moord op de 17-jarige Petra van de Berg uit 1982 is een voorbeeld van een 'cold case', een zaak die pas na lange tijd wordt opgelost. Dit bespreken we vanavond met Peter R. de Vries, Hugo Borst en de broer van Petra, Hans van den Berg. * Muziek is van Daniil Trifonov en tafelheer van vanavond is Hugo Borst.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.