De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 6-10-2016

06-10-2016

- Gisteren heeft Ben Feringa de Nobelprijs voor Scheikunde gewonnen! Hij krijgt de prijs voor zijn onderzoek naar moleculaire machines. Feringa is hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij komt vanavond samen met een aantal van zijn studenten naar de studio.

- Solange Knowles is het kleine zusje van Beyonc. Maar het zou zomaar kunnen dat zij nog groter wordt dan de Queen B. Haar album A Seat At The Table kreeg al lyrische recensies. Aan tafel: cultureel producent Stephanie Afrifa.

- In 2008 reisde Floortje Dessing voor het programma 3 op Reis naar Syri. Nu, acht jaar later, ging zij terug voor haar programma Floortje terug naar Syri. Een totaal andere reis nu het verscheurde land in oorlog is. Vanavond is de eerste aflevering en is Floortje bij ons te gast.

- Muziek is van onze voormalige huisband Tangarine mt de beroemde Amerikaanse band Calexico. Tafeldame van vanavond is Nynke de Jong.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.