De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 12-10-2016

12-10-2016
- Tijdens het WK wielrennen in Qatar worden de deelnemers blootgesteld aan temperaturen van rond de 40 graden. In deze enorme hitte ging Anouska Koster afgelopen zondag onderuit. Zij zit vanavond aan tafel samen met voormalig wielrenner Rob Harmeling.

- Morgen wordt de 109de Nobelprijs voor Literatuur uitgereikt. Schrijver Philip Roth won alle literaire prijzen die er maar te winnen zijn, behalve de Nobelprijs. Jessica Durlacher en Connie Palmen vertellen ons vanavond waarom hij deze prijs moet winnen.

- Genspireerd door The Great American Songbook, een collectie van Amerikaanse popklassiekers uit de 20e eeuw, vanavond onze eigen Nederlandstalige variant met Wende en Trijntje Oosterhuis.

- Muziek is van Ronald Snijders, tafelheer van vanavond is Erben Wennemars en Nico Dijkshoorn dicht.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.