De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 21-10-2016

21-10-2016

- Vice is in ons land bekend van de gelijknamige website en het tijdschrift, gericht op millennials. Het bedrijf gaat een Nederlandse tv zender beginnen: Viceland. Aan tafel: Clarice Gargard, Julien Althuisius en Yasmina Aboutaleb.

- Na jarenlang aan de absolute tennistop te hebben gestaan, lijkt het iconische tijdperk van Rafael Nadal en Roger Federer over zijn hoogtepunt heen. We blikken vanavond terug op hun legendarische carrires met Martin imek.

- Vanavond opnieuw tv-geschiedenis in de studio: de broers Vincent, Jaap, Rik en Joost Brugman van Het Nederlands Marionettentheater. Zij waren als poppenspelers betrokken bij de allervroegste tv-uitzendingen in Nederland.

- Muziek is van DI-RECT, stand-up comedy van Soundos El Ahmadi en tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.