De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 26-10-2016

26-10-2016
- Over Juliana is een nieuwe biografie verschenen: Juliana, Vorstin in een mannenwereld. Het huwelijk tussen haar en Bernhard bleek nog slechter dan eerder gedacht. Aan tafel: Jort Kelder en Ad van Liempt.

- Voor de 15e keer vindt deze week de Dutch Design Week plaats, waar ruim 2500 nationale en internationale ontwerpers hun werk presenteren. Maarten Baas, ontwerper n ambassadeur van DDW, presenteert vanavond bij DWDD zjn favoriete ontwerpers van nu: Bart Joachim van Uden en Wouter Vastenouw.

- Romano van der Dussen zat ruim 12 jaar onterecht vast. In zijn boek 'Twaalf jaar onschuldig in de cel' vertelt Romano zijn verhaal, geschreven door journalist Edwin Winkels. Vanavond zijn Romano en Edwin te gast.

- Muziek is van Typhoon & Jef Neve, tafelheer van vanavond is Adriaan van Dis.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.