De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 27-10-2016

27-10-2016

- WNF maakte vandaag bekend dat de wilde dierenpopulaties sinds 1970 gemiddeld met 58 procent geslonken zijn. Bij onveranderd beleid is straks twee derde van de wilde dieren verdwenen. Naar aanleiding van dit schokkende nieuws kijken we vanavond met Thom Hoffman naar de mooiste natuurfotos van de beroemde natuurfotograaf Frans Lanting.


- Che Guevara: wie was hij nu eigenlijk echt? In oktober 2017 verschijnt bij BNNVARA een documentaireserie, waarin Erik Dijkstra op zoek gaat naar de ware 'Che'. Dijkstra start de zoektocht zaterdag in Argentini. Vanavond vertelt hij hierover bij ons aan tafel.


- Het is vandaag precies 10 jaar geleden dat het album Back to Black van Amy Winehouse verscheen. We bespreken het vanavond met Eric Corton en Maan.


- Muziek is van Wild Beasts en tafeldame van vanavond is Nynke de Jong.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.