De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 2-11-2016

02-11-2016
- Afgelopen vrijdag sloot Giel Beelen zijn ochtendshow af met apengeluiden, waarbij Giel zei:  Rustig Sylvana. Er volgt een weekend vol verontwaardiging en Giel maakte zijn excuses. Gisteren heeft de maker van een anti-discriminatiecampagnespot, waar Giel in figureert, besloten om Giel in het filmpje anoniem te maken. Aan tafel: Giel Beelen en journalist Clarice Gargard.

- Morgen verschijnt een nieuw boek over Harry Mulisch: Zijn eigen land, geschreven Robbert Ammerlaan. Vanavond vertelt Robbert hierover bij ons aan tafel.

- Kees van Kooten en Wim de Bie zijn onderdeel van de tv-geschiedenis, maar al achttien jaar niet meer op televisie. Paulien Cornelisse vertelt ons vanavond waarom het bekende duo niet vergeten mag worden.

- Muziek is van Pip Blom, tafeldame is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.