De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-11-2016

16-11-2016
- Een dag nadat Trump de Amerikaanse verkiezingen won ging Eelco Bosch van Rosenthal naar Washington DC en Virginia. Wat trof hij aan in dit verdeelde land? Vanavond is Eelco te gast.

- Documentairefestival IDFA is vandaag begonnen. Vanavond vertelt filmmaker Dirk Jan Roeleven over zijn documentaire De Europeaan, waarin hij Frans Timmermans anderhalf jaar lang volgde.

- Over twee weken start seizoen 4 van The Undateables'. Hierin worden mensen gevolgd met een verstandelijke of lichamelijke beperking op zoek naar liefde. Vanavond zitten deelnemers Angelo Roos en Robbin bij ons aan tafel.

- Muziek is er van Rufus Wainwright en het Amsterdam Sinfonietta, tafelheer van vanavond is Tim Hofman en Nico Dijkshoorn dicht.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.