De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 21-11-2016

21-11-2016
- Op 7 december wordt door Time Magazine de 'Person of the Year' bekendgemaakt. Met hoofdredacteuren Jim Jansen, Sander Schimmelpenninck en Rob Wijnberg kijken we alvast naar hun persoon van het jaar.

- Het is 30 jaar geleden dat de cultfilm Blue Velvet uitkwam. Deze film van regisseur David Lynch heeft in de Verenigde Staten veel stof doen opwaaien. Vanavond praten we over de filmklassieker met Thom Hoffman.

- Vanavond is Dafne Schippers te gast over de documentaire I Am Bolt. In deze documentaire, die volgende week in premire gaat, wordt de flamboyante sprinter Usain Bolt gevolgd bij de Olympische Spelen in Londen, de Spelen van Rio en bij hem thuis in Jamaica.

- Muziek is er van Glass Animals en tafelheer van vanavond is Erik Dijkstra.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.