De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Michael Kiwanuka - One More Night

24-11-2016

De Britse soulzanger Michael Kiwanuka brak 4 jaar geleden door met debuutalbum Home Again. Hij stond onder andere in het voorprogramma van Adele en was de BBC sound van 2012.


Ondanks het succes, volgde er een aantal persoonlijke problemen en lukte het niet om het vervolgalbum van de grond te krijgen. Maar hij overwon en kwam met het album Love and Hate sterker terug dan ooit. In dit album zingt hij over zijn afkomst, de verwarring die hij voelt over zijn Oegandese identiteit en de discriminatie waar hij tegenaan loopt. Vanavond treedt hij op bij DWDD: Michael Kiwanuka!


Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.