De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Deel 1: inauguratie Trump

20-01-2017
Het zal je niet ontgaan zijn, vandaag wordt Donald Trump genaugureerd. Om 18:00 wordt hij de 45ste president n meteen de oudste, met zijn 70 jaar. Met ingehouden adem kijkt de wereld toe. Zal Trump zijn dreigende taal ook werkelijk omzetten in beleid? Een muur op de grens met Mexico, een stop op Islamitische migranten, protectionistische maatregelen, het is slechts een greep uit de vele dreigende opmerkingen van de zakenman. Feit is dat hij zijn beleid snel kan uitvoeren, gezien de Republikeinse meerderheden in het Congres. De inauguratie zal niet alleen een feest zijn. Gisteren waren er al diverse demonstraties tegen Trump, ook vandaag zullen vele protesten te horen zijn.
De hele uitzending staat in het teken van Trumps komende presidentschap. Aan tafel: Peter Vandermeersch, Jeroen Wollaars, Fidan Ekiz, Eelco Bosch van Rosenthal en Barbara Baarsma.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.