De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Sue the Night - Mind Dear (minuut)

27-01-2017

Lees hier meer over Sue the Night.

Suus de Groot is het gezicht achter de zeskoppige band Sue the Night. Deze Haarlemse singer-songwriter maakt zelfgeschreven indiepopliedjes. Zij doet dit vooral tijdens de nacht, vandaar dat zij bandnaam Sue the Night bedacht. Eind 2014 verschenen er een aantal singles, waarmee de band al veel aandacht kreeg. Zo werden zij door 3FM bestempeld tot Serious Talent en werd hun single The Whale tot Megahit benoemd. Een spot op Noorderslag werd inmiddels ook bemachtigd en tijdens Serious Request werden zij o.a. uitgenodigd om te komen spelen in het Glazen Huis. Eind januari 2015 verscheen het debuut album 'Mosaic'. Denk hierbij aan een mix van Fleetwood Mac en Madonna mt een vernieuwende sound la Arcade Fire en Bon Iver. Met dit album brak de band door en kwam alles in een stroomversnelling. Inmiddels treden zij op door heel Nederland. Sue the Night is in het twaalfde seizoen (2016-2017) te zien als huisband!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.