De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Overlijden VPRO-hoofdredacteur Karen de Bok

30-01-2017
VPRO-hoofdredacteur Karen de Bok overleed donderdag 19 januari op 55-jarige leeftijd. Haar man Emile Fallaux liet de omroep weten dat De Bok 'een uitweg heeft gekozen uit een depressie die haar zwaar raakte'. 
De Bok werkte al 24 jaar voor de VPRO, als programmamaker en sinds 2008 als hoofdredacteur televisie. In die functie ontwikkelde ze een aantal bekende reisprogramma's, zoals Van Dis in Afrika, Van Moskou tot Magadan en recent het bejubelde Langs de Oevers van de Yangtze. Onder haar leiding werd de omroep vier keer onderscheiden met de Zilveren Nipkowschijf voor het beste tv-programma. We gedenken Karen de Bok met Bram Vermeulen, Ruben Terlou, Jelle Brandt Corstius, Eelco Bosch van Rosenthal en Thomas Erdbrink.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.