De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending

03-02-2017

Minister Lilianne Ploumen kwam onmiddellijk in actie nadat Trump vorige week besloot om de subsidies voor bepaalde hulporganisaties in te trekken. Ze startte het internationale initiatief She Decides. Aan tafel: Lilianne Ploumen.

Ed van der Elsken werd wereldberoemd met zijn straatfotografie in steden als Parijs, Amsterdam en Hong Kong. Het Stedelijk Museum Amsterdam presenteert vandaag een tentoonstelling over zijn werk. Groot fan en bewonderaar Jasper Krabb zit aan tafel.

In de theatervoorstelling 'Moro Lobi' gaat Typhoon terug naar de basis met persoonlijke verhalen en muziek. Meer liefde, dat is de boodschap. Aan tafel: Typhoon.

Muziek is er van Darlyn, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts, Dolf Jansen komt langs en huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.