De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

MICH - Tumbled (minuutje)

31-01-2017
MICH (spreek uit mig) bestaat nog maar kort, maar is nu al getekend door het Excelsior-label. Een samenwerking tussen muzikanten die je niet direct zou verwachten: Bastiaan Bosma (Aux Raus), Piet Parra (bekend van zijn tekeningen en de band Le Le), Mick Johan (Firestone), Sofie Winterson en Rimer London (Le Le). Het begon als een geinig studioproject toen Parra begon met gitaarspelen. Nu ligt er een album in de winkel, met een sound die doet denken aan shoegaze en krautrock. Vanavond spelen ze Tumbled.

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.