De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

George Michael tribute - Freedom

13-02-2017

Gisteren werden de Grammy Awards uitgereikt, het muzikale equivalent van de Oscars. Grote winnaars waren Beyonc en Adele. Laatstgenoemde bracht een ode aan George Michael, die vorig jaar op Eerste Kerstdag overleed. Wegens technische problemen moest ze haar eerbetoon na 40 seconden opnieuw beginnen, maar indrukwekkend was het. Aanleiding voor ons om de WHAM!-zanger vanavond te gedenken met een groots eerbetoon met Jeangu Macrooy, die hoopt vanavond een Edison Award in de wacht te slepen, en topvocalisten Mingue, Ntjam Rosie, Laise Sanches, Sarah-Jane, Kris Berry, Miguel van Dillenburg, Thom Hoorweg en Furlan Felter.


Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.