De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 17-3-2017

17-03-2017

- Dat de Britten nogal obsessief omgaan met hun koningshuis wisten we. Maar de protocollen die in gang gezet worden als de nu 90-jarige Queen Elizabeth overlijdt, overtreffen onze stoutste verwachtingen. Aan tafel: Herman Pleij.

- In haar theatervoorstelling 'MENS' speelt Wende Snijders het nummer 'Au Suivant' van Brel. Het lied is een terugkerende factor in haar carrire, vanavond bespreken we het uitvoerig en speelt ze het live in de studio.

- Kijkcijferexpert Ren van Dammen is overleden. Voor DWDD is hij van onschatbaar belang geweest, zo ook voor vele andere programma's. Aan tafel: Twan Huys, Tijl Beckand, Lauren Verster en Anniko van Santen.

- Muziek is er vanavond van Lucas Hamming, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en onze huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.