De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Het drama van Baflo en antidepressiva.

14-04-2017
Je dochter verliezen en vervolgens met haar moordenaar een boek schrijven. Het klinkt onmogelijk, maar Eddy Hekman vond de kracht dit te doen. Want de moord kwam volgens Hekman n dader Samarie voort uit het gebruik van antidepressiva, iets waar de rechtbank geen rekening mee heeft gehouden. Samarie slikte op 13 april 2011 na afwijzing van zijn verblijfsvergunning een driedubbele dosis van zijn antidepressivum en doodde daarna Renske met een brandblusser. Samarie en Hekman doen hun relaas in het boek 'Een coup verder...'. Naast Hekman zitten ook wetenschapsonderzoeker aan de RUG prof. Trudy Dehue en hoogleraar psychiatrie aan het UMC prof. Jim van Os aan tafel. Zijn antidepressiva z gevaarlijk?

Hier vindt u meer info over 'taperingstrips'.

Meer over het boek in onze Boekenrubriek.

Heeft u vragen over psychose, depressie of verwante zaken, bel met Stichting Korrelatie: 0900-1450.


Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.