De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD Hele uitzending - 21-4-2017

21-04-2017
- Wilfred de Bruijn en Peter Vandermeersch zijn te gast en gaan het vanavond hebben over de Franse presidentsverkiezingen.

- Vanaf vandaag biedt het AD een platform voor de nieuwe vlogs van Ismail Ilgun. De 'treitervlogger' een podium bieden, doen of niet? Aan tafel: Ismail Ilgun en hoofdredacteur AD Hans Nijenhuis.

- Mies Bouwman, de 'koningin van de Nederlandse televisie', schreef jarenlang een wekelijkse column voor de Margriet. De 50 leukste columns zijn nu gebundeld in het boek: 'Gewoon Mies'.

- Muziek is er vanavond van Paul Sinha, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en onze huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.