De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Radu Ratering (12 jaar)

18-04-2017

Het Prinses Christina Concours is een jaarlijks concours dat klassieke muziek, jazz en compositie tracht te promoten onder jongeren van 12 tot en met 19 jaar. Eerdere winnaars zijn inmiddels gevestigde namen als: Wibi Soerjadi, Lavinia Meijer, Lisa Jacobs en Remy van Kesteren. Vandaag in DWDD 8 finalisten, die op 23 april in het Zuiderstrandtheater in Den Haag zullen strijden om de eer. Aan tafel: Floris Kortie en finalisten Steije Maurer, Radu Ratering, Sasha Witteveen, Julius Backer, Luna van Leeuwen, Pelle van Esch, Theodoor Heyning en Jasmijn Oude Grotebevelsborg.


Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.