De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Aanstelling van speciale aanklager onderzoek Trump

18-05-2017
Het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet: de aanstelling van speciale aanklager Robert Mueller. De onkreukbare voormalig politiechef gaat onderzoek doen naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen en de vermeende banden van vertrouwelingen van Trump met de Russen. 

Dit alles naar aanleiding van het nieuws dat Trump de onlangs ontslagen FBI-baas Comey had gevraagd het onderzoek naar vertrouweling en nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn te staken. Aan Muller nu de taak om te bewijzen dat Trump willens en wetens heeft geprobeerd een federaal onderzoek te dwarsbomen. Als dat zo is, kan dat het einde van Trump betekenen. Aan tafel Twan Huys.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.