De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 18-5-2012

18-05-2012
- Tofik Dibi lijkt van het GroenLinks partijbestuur geen lijsttrekker te mogen worden. Aan tafel: Thijs Niemantsverdriet en Frnk van der Linden. - In 1993 kreeg George Sluizer de film 'Dark Blood' niet af door het plotselinge overlijden van hoofdrolspeler River Phoenix. Hij is nu bezig met voltooiing van de film, maar de tijd dringt. - In 'De Week Draait Door' bespreekt Wim T. Schippers de 'Queen of Disco' Donna Summer. In 1974 trad ze op in het programma 'Sjef van Oekels Discohoek' dat hij produceerde. Dominee Gremdaat steekt de mannen van Boer Zoekt Vrouw een hart onder de riem. - Ook stand-up comedy met Pieter Derks, Soundbites en JeMistMeerDanJeZiet! Muziek is er van Alain Clark en tafeldame is Claudia de Breij.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.