De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 25-5-2012

25-05-2012
- In de opening van de uitzending een aantal hoogtepunten van DWDD van dit seizoen. - Met o.a. Ali B, Robbert Dijkgraaf, Dominee Gremdaat, Jan Mulder, Claudia de Breij, Prem Radhakishun, Frnk van der Linden, Sywert van Lienden, Jack de Vries, Jort Kelder, Mathijs Bouman, Fidan Ekiz, Arie Boomsma en Sylvana Simons blikken we vooruit en verheugen we ons op de zomer die voor ons ligt. - Pieter Derks is er met stand-up comedy, Chef'Special speelt voor de laatste keer als huisband, Nico Dijkshoorn dicht en Marc-Marie Huijbregts is tafelheer. - k is er een aflevering van Je Mist Meer Dan Je Ziet, Best of TVDD, Best of Soundbites en Lucky TV.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.