De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Andere Tijden: Feyenoord Kampioen 1999

15-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
758 keer bekeken
  •  
Tumb Feyenoord 1999: De Coolsingel liep vol
Feyenoord is voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis kampioen van Nederland. Een kampioenschap waar al sinds 1999 naar gehunkerd wordt. Leo Beenhakker had toen een elftal gesmeed dat weigerde te verliezen.
Coolsingel vol Feyenoord
Foto: Het kampioensfeest van Feyenoord op de Coolsingel op 25 april 1999.

Feyenoord 1999: De Coolsingel liep vol

Na twee keer Leidseplein in Amsterdam en drie keer Plaza Mayor in Madrid beleeft Leo Beenhakker, jongen van Zuid, het mooiste moment van zijn carrière. We gaan met Beenhakker en andere betrokken terug naar dat seizoen voor een verhaal over vertrouwen geven, krijgen en terugbetalen. In Andere Tijden Sport keek Tom Egbers met hen terug.

'De geboorte van het legioen'

Eerder keken wij in onze uitzending terug op een andere iconische gebeurtenis uit de geschiedenis van Het Legioen. Een film van Andere Tijden Sport met de passende naam: De Geboorte van Het Legioen. We worden meegenomen in het verhaal van de wedstrijd Feyenoord tegen Benfica in Lissabon in 1963 én de supportersreis daar naartoe. Met twee schepen vertrokken 1500 voetbalsupporters naar Portugal, uitgezwaaid door duizenden fans die langs de oevers van de Nieuwe Maas en Nieuwe Waterweg stonden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.