De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boek ‘Fidan’s Family Food' - Fidan Ekiz (gesloten)

12-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Tumb Boek Fidan’s Family Food  Fidan Ekiz
Fidan Ekiz laat aan de hand van verhalen over haar familie zien hoe de Turkse cultuur en keuken in elkaar steekt. Gemengd met de realiteit van de Nederlandse supermarkt en de Hollandse haast.
Waar haar oma de ‘manti’ nog zelf kneedde, ontdekt Fidan ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt waardoor ze haar eigen in elkaar draait. De Turkse keuken wordt, na de Franse en de Chinese, beschouwd als een van de voornaamste en meest veelzijdigste keukens ter wereld. De gerechten zijn meestal gebaseerd op vers fruit en groente, gegrild vlees en vele soorten salades. De gerechten zijn allemaal afkomstig uit de keuken van de familie Ekiz.
Wij hebben twee boeken liggen die we weg gaan geven! Doe mee aan de prijsvraag en laat ons weten waarom jij het boek van Fidan graag wilt lezen. En wie weet ligt het kookboek binnenkort op jouw deurmat!

De prijsvraag is gesloten!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.