De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boek vd maand februari: Walter van den Berg - Schuld

  •  
01-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
677 keer bekeken
  •  
Dank voor je interesse, maar de prijsvraag is al gesloten.
Welkom in het universum van Walter van den Berg: de harde wereld van Amsterdam Nieuw-West. Waar mannen hangen in snackbars, rijden in Nissan Sunny's en lopen op badslippers - en hun vrouw slaan. De pientere Kevin maakt gejatte laptops schoon en verkoopbaar. Vieze filmpjes die hij hierbij vindt zet hij online en de vreemdgangers belt hij op. Om ze te laten zien dat het hun schuld is. Om maar met iemand te kunnen praten. Maar dan komt zijn vader, ex-charmezanger 'Zingende Ron', uit de bak. Sommige schulden worden nooit afgelost.
Uitgeverij Das Mag, ISBN 9789082410624
Wij mogen een aantal exemplaren van dit boek van de maand weggeven. Laat ons hieronder weten waarom jij dit boek wil lezen en wie weet ploft het boek 'Schuld' dan binnenkort bij jou op de deurmat!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.