De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De LuckyTV die wereldwijd viral ging

  •  
11-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
498 keer bekeken
  •  
Duet Trump Clinton
Inmiddels zijn de Amerikaanse verkiezingen voorbij en is de president gekozen. Het wereldwijde web werd de afgelopen maanden flink overspoeld met grappen en grollen waarbij Donald Trump en Hillary Clinton het er flink van langs kregen. Eén filmpje stak er by far tussenuit: de LuckyTV: Time of My Life, het duet tussen Trump en Clinton. Dat filmpje werd een wereldwijde mega-viral, miljoenen views en zelfs CNN besteedde er aandacht aan. En terecht!
De dag nadat het duet viral ging, zat LuckyTV-maker Sander van de Pavert bij ons aan tafel en vertelde hij enthousiast hoe hij op het idee kwam:
Ook maakte hij twee andere liedjes die het uiteindelijk niet zijn geworden, maar wel bíjna net zo leuk waren:
Verder wist hij in deze Lucky een televisiedebat tussen Trump en Clinton om te toveren tot relatietherapie:
Ook bedacht hij deze Lucky waarin hij de speech van Trump nét even een andere draai gaf:
Tot slot: mocht je het fragment met Sander aan tafel ook nog aan buitenlandse vrienden willen laten zien, bekijk hem dan hier mét Engelse ondertiteling!
Meer LuckyTV? Klik hier en kijk álle Lucky’s terug op de Lucky TV-overzichtspagina.

Meer over:

clinton, luckytv, viral, trump
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.