De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Top Vijf Van Deze Week: #14

24-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Patrick
Dit zijn de meest spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 
1. Donderdag werd integraal in onze zendtijd éénmalig 'Hier is..Adriaan van Dis' uitgezonden!
2. De comedian Patrick Laureij heeft binnenkort zijn eerste avondvullende programma 'Dekking Hoog'. Hij gaf alvast een voorproefje bij ons aan tafel!
3. Georgina Verbaan, Hanna Bervoets, Marjan Berk en Heleen van Royen stopten nog snel voordat ze naar 82e Boekenbal gingen bij ons in de studio, volledig in gala natuurlijk!
4. Bij een aanslag in Londen zijn doden en gewonden gevallen. De aanval wordt een 'terroristische aanslag' genoemd. Bij ons aan tafel Quirine Eijkman en Bas Heijne om te duiden.

5. Okkie stal twee Van Gogh schilderijen en over zijn daad is een documentaire gemaakt. Hij zat bij ons aan tafel om erover te vertellen. 
Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.